Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

FAQ

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ:

1. Mikä on Avainklubi?

Avainklubi on yhteisöllinen palvelu, jonka tarkoituksena on jalostaa suomalaisten oivallukset menestystuotteiksi ja työllisyydeksi.

2. Kenelle Avainklubi on suunnattu?

Avainklubi on tarkoitettu kaikille suomalaisille.

3. Mikä "idea" palvelussa tarkoittaa?

"Idea" voi olla havaittu ongelma, johon pitäisi löytää ongelman ratkaiseva tuote tai palvelu, tai ajatus uudesta tuotteesta tai palvelusta.

4. Mitä luomalleni idealle tapahtuu?

Toivottavasti muut avainklubilaiset innostuvat kehittämään ideaa edelleen. Parhaassa tapauksessa jokin yritys ottaa idean kehitettäväkseen, ja joskus voimme ostaa valmiin tuotteen.

5. Mitä oikeuksia minulla on julkaisemaani ideaan?

Käyttäjälähtöinen innovointi on kaikille avointa. Esittäessään idean avainklubilainen luopuu samalla kaikista oikeuksistaan ideaan.

6. Mitä oikeuksia minulla on toisten julkaisemiin ideoihin?

Kaikki Avainklubissa esitetyt ajatukset ja ideat ovat kaikille avoimia.

7. Kuinka voin edistää ideani etenemistä?

Ole aktiivinen. Kutsu muita mukaan kehittämään ideaasi.

8. Keitä yrityksiä palvelussa on mukana?

Mukana hankkeessa ovat Best-In Oy, Fazer Makeiset Oy, Ifolor Oy, Isku Oy, HKScan Oy, Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Oy, Lumene Oy, MPY Oyj, Mäntsälän Sähkö Oy, Nanso Group Oy, , Olvi Oyj, Orion Oy, Orthex Group, Raha-automaattiyhdistys, Saintex Oy, Sinituote Oy, Stala Oy, Sukkamestarit Oy, Suomen Kerta Oy (Havi), Tikkurila Oyj, Transmeri Oy Ab ja Valkoinen risti Oy. 

9. Saako palvelussa toimia nimettömänä?

Jokainen avainklubilainen toimii omalla nimellään.

10. Keitä ovat klubilaiset?

Avainklubi on kekseliäiden ihmisten kohtaamispaikka. Klubilaiset ovat tavallisia suomalaisia, jotka haluavat auttaa suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä sekä työllisyyden luomisessa.

11. Mitä palkinnot ovat ja kuinka niitä voi saada?

Palkintoja on kahdenlaisia: virtuaalipalkintoja ja tuotepalkintoja. Virtuaalipalkintoja on kolmea kategoriaa: Kehäkettu, Keksijäkettu ja Kehittäjäkettu. Näillä palkitaan avainklubilaisia aktiivisuudesta. Pilottiyritysten lahjoittamia tuotepalkintoja voi saada osallistumalla kilpailuihin tai olemalla aktiivinen. Avainklubissa voit kokea myös iloisia yllätyksiä!

12. Miksi palvelun hahmona on kettu?

Avainklubin kettu on herttainen, hauska ja veikeä, joka toivottavasti valloitaa suomalaiset!