Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Ideat

 • 1.9.2011 Vesa TapolaVesa Tapola
  Palmu -tiskirätin kuivausteline

  Palmu -tiskirätin kuivausteline

  Tiskirätti rupeaa tuoksumaan, jos sitä ei kuivaa ilmavasti. Jos esim. kuivattaa rätin koukussa tai perinteisesti hananputkessa rätti on liian tiiviissä "paketissa", jolloin kuivuminen on hidasta. Oheisessa kuvassa proto joka tehty Legoista. Valmistaa voisi muovista tai miksei puusta, mallina voisi olla esim. palmu, kuusi tai jokin hahmo, vaikka Muumi käsi...
  Osallistu keskusteluun »
  • 7
  • 6
 • 30.8.2011 Vesa TapolaVesa Tapola
  Cinnamon/kaneli Purkka

  Cinnamon/kaneli Purkka

  Suomesta ei juuri saa Cinnamon/kaneli purkkaa.  Nyt voisi olla aika tuoda Xylitol versio markkinoille. Kanelilla on myös muuten todettu suun terveydelle olevia vaikutuksia. Aikoinaan Jenkki valmisti "kaneli purkkaa".
  Osallistu keskusteluun »
  • 6
  • 3