Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

pyöräteiden täsmähiekoitus

pyöräteiden täsmähiekoitus
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 30.3.12
  • 6
  • 2

Pyöräteillä pitäisi hiekoitus hoitaa siten, että toinen reuna jätettäisiin hiekoittamatta potkukelkkailijoita varten. Ei tämä ole varsinaisesti mikään uusi keksintö, mutta ei ainakaan ole käytäntönä meilläpäin. Meidänkin koululaiset kulkevat talvella kelkalla koulussa, ja pyörätietä ei hiekan vuoksi voi käyttää. Vaarallisempi reitti, eli ajotien reuna on kelkalla ainut vaihtoehto. Täsmähiekoitus auttaisi myös keväällä polkupyöräilijöitä valitsemaan hiekattoman kohdan silloin kun lumet on jo sulaneet muttei hiekkoja ole vielä ehditty poistaa.

Idean valmiusaste