Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Tapetti

Tapetti
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 20.5.12
  • 1
  • 0

Farkkukankaan palat kiinnitetään (ommellaan) pohjakankaalle vaikkapa useammaksi kerrokseksi sikin sokin ja muodostetaan näin kangastapettia, joka tukevana on helppo kiinnittää vaikka niittaamalla tai pelkillä listoilla seinään ja joka tiivistää samalla vedolta. Mielenkiintoinen pintakuvio muodostuu epämääräisen kokoisista kangaspaloista ja lisää rouheutta tapetin pintaan saa rispaamalla palojen reunoja.

Idean valmiusaste