Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Punkeilta suojaavat housut

Punkeilta suojaavat housut
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 24.3.15
 • 7
 • 2

Yleinen neuvo suojautua punkeilta on vetää sukanvarret housunpunttien päälle, mutta tällöinhän punkit kiipeävät yläruumiiseen asti. Punkkien matkan voisi yrittää estää kuvan housuilla, joihin on ommeltu polven alapuolelle liukaspintainen teflonmuovikalvo, jolta punkit lipeäisivät maahan. Olen usein myös saanut punkkeja käteenikin  poimiessani mustikoita, ne saisi ehkä myös pudotettua liukaspintaisella ihonmyötäisellä rannekkeella. Eräs lukemani neuvo on kiertää ilmastointiteippiä liimapuoli ulospäin suojattavaan paikkaan, mutta itse haluaisin tipauttaa mokomat verenimijät heti pois, enkä kuljetella niitä esim. sisälle asti.

Idean valmiusaste
  • Eeva A Voutilainen
   Eeva A Voutilainen

   Tämä voisi toimia myös hirvikärpäsiä vastaan, jos puntit ja hihansuut saisi samalla suljettua. Kehittele Matti tätä vielä siihenkin suuntaan, jooko......

   • matti lindqvist
    matti lindqvist

    Meni vähän motivaatio kokeilla tätä ideaa, sillä olen aivan viimeaikoina joutunut huomaamaan, ettei punkeilta suojautuminen ehkä ole kovin tarpeellista, mikäli lääkäreihin on uskominen. Koko talven on särkenyt nivelet ym. ja ramppasin lääkärissä ja kokeissa. Mitään ei oikein löytynyt, mutta borrelioosin vasta-aineita oli veressä. Lääkäreiltä sain kuitenkin sen käsityksen, että tauti on itsestään parantuva, enkä saanut mitään antibioottikuuriakaan.