Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Sampoo ja hoitoaine selkeästi erottuviksi

Sampoo ja hoitoaine selkeästi erottuviksi
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 21.9.15
  • 16
  • 1

 En erota kaupan hyllyllä sampoo- ja hoitoainepulloja toisistaan. Aina ei ole silmälaseja mukana. Kuntosalilla on tarjolla pesuaineet talon puolesta. Pullot ovat samannäköiset ja teksti niin koukeroinen ja pieni, että menee arvonnaksi, saanko oikeaa ainetta.

Pulloihin ISOILLA kirjaimilla sampoo/hoitoaine. Tai sovittu värikoodi; esim. sampoopullon teksti aina sinisellä ja hoitoaine punaisella. Joku kaukonäköinen tai ikänäköinen testaamaan ilman silmälaseja, että varmasti erottuvat toisistaan. Tai iso S tai H merkiksi kylkeen.

Idean valmiusaste