Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Valmiit syötit loukkuihin

Valmiit syötit loukkuihin
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 8.11.15
  • 2
  • 0

Hiirenloukkuihin ei välillä tahdo saada kiinnitetyksi sopivaa syöttiä, joka pysyisi siinä kunnollisesti kiinni. Varsinkin hyvin toimivaan kotimaiseen Giljotti loukkuun on hankala saada syöttiä.  Kokeilin syöttinä linnuille talviruoaksi tarkoitettuja " Viljarasvapalloja" , verkkopussukasta ottamiani noin 15mm  kokoisia pallukoita. Ne on sitkeätä ja kevyttä ja kiinnittyvät loukkuun hyvin. Raaka-aineina näissä styroksia muistuttavissa ruuissa on käytetty vehnä- ja maissijauhoja sekä naudanrasvaa. Nämä tuntuvat toimivan hyvin ja uuden saa nopeasti tilalle. Lisää tehokkuutta tavoiteltaessa voisi siihen kokeilla lisätä erilaisia houkuttimia kuten sokeria, mikäli tällaisesta olisi valmistettu syötiksi tarkoitettu malli. Näitä loukkuja ei ole syytä hypistellä kauan käsillä myyräkuumeen ym.  vuoksi. Tällaisen valmiin isohkon ja lujan tehdastekoisen syötin laitto käy siististi ja nopeasti käsineiden kanssakin.                                                                                                                                      syöttipalloja

Idean valmiusaste
Ehdotettu yrityksille: Best-In Oy
Ehdota yritykselle