Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Avain jäljitin

Avain jäljitin
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 12.11.15
  • 2
  • 0

Tiedän että markkinoilla on jo avain jäljitin jotka laitetaan avaimen roikkumaan! Mut mitä kuulostaisi avain jäljitin kotelo? Sellainen johon avaimen pää upotetaan siihen ja se lukkiutuisi sillen, että sitä ei saa irti kukaan muu kun avaimen omistaja . Muistatte varmaan että joskus 90- luvulla oli muovi suojia avaimen päähän, vähän saman kaltainen olisi tämäkin mutta APPS ja netti pohjaisella voisit etsi avaimen 1m tarkkuudella. 

Haluan kuulla mielipiteitä teiltä? Tämä prosessi on vaihessa.

Idean valmiusaste