Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Sinituotteen WC-harjaan porakonevarsi

Sinituotteen WC-harjaan porakonevarsi
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 16.1.17
 • 4
 • 3

Sini WC-harja on kätevä wc-pöntön puhdistaja.

Harjan pyöreä muoto sopii muuhunkin käyttöön. Sitä on menestyksellisesti käytetty mm. perunan kuorintaan kuten oheisesta MTV3:n klipistä näkyy.

http://www.katsomo.fi/#!/jakso/33001022/uutisjutut/367526/perunapesuri

Katkaistu harja akkuporakoneeseen, ämpäriin vettä ja  pyöritystä, perunat on kuorittu. Auton vanteiden puhdistamiseen on samanlaista pyöreää harjaa myös käytetty.

Harjan varren voi tietysti itse katkaista mutta olisi hyvä jos tehtaalta saisi suoraan porakoneeseen sopivan harjaversion pitkällä varrella. Sillä olisi käyttöä monessa kohteessa.

http://sini.fi/Zwq

Idean valmiusaste
Ehdotettu yrityksille: Sinituote Oy
Ehdota yritykselle
  • matti lindqvist
   matti lindqvist

   Akkuporakoneeseen liitettäviä harjoja voisi käyttää apuna monissa muissakin puhdistustehtävissä. Tässä oli eräskin niksi kaakelisaumojen pesuun...https://www.pirkka.fi/niksi/yksi-kone-ja-monta-kayttotarkoitusta     Terassien ja puutarhakalusteiden puhdistus sujuisi varmaankin myös tällaisella niksin harjalla.

   • Leena Lanteri
    Leena Lanteri

     Katkaistu varsi akkuporakoneeseen liitettynä -Hyvä maalien sekoittamiseen.

    • Raimo Laakso
     Raimo Laakso

     Porakoneen pyöritettäväksi soveltuvissa harjoissa olisi hyvä olla kierteittävälle ruuville oikean muotoinen reikä valmiina jo tehtaalta. Sopiva ruuvi josta harjan valmistaja olisi poistanut kannan voisi olla myynnissä harjan lisävarusteena tai erikseen. Käyttäjän porakoneessa ruuvi kierteittäisi harjan reiän niin että osuttuaan pohjaan jäisi pysyvästi paikoilleen yhä uudelleen käytettäväksi. Tehtaalla ruuvitetun harjan ruuvissa voisi olla tarvittaessa poistettava kumihattu.