Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Puoliavokatos autolle

Puoliavokatos autolle
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 26.1.17
  • 5
  • 0

Avokatos on paras suoja autolle talvella, se suojaa lumelta ja lasien jäätymiseltä. Se on myös ruostumisen kannalta parempi kuin autotalli. Tehdään kevytversio tästä. Piharakennuksen seinään tai vastaavaan paikkaan kiinnitetään seinää kohden laskeva levy, joka peittää auton keulan ja tuulilasin. Seinän puolella on saranat ja auton puoleinen pää on kiinnitetty seinään kettingeillä. Kesän ajaksi levy voidaan nostaa seinää vasten tai irrottaa kokonaan. Pysäköitäessä auton keula ajetaan levyn alle. Tätä ratkaisua voi itse kukin viritellä mieleisellään tavalla.

 

Idean valmiusaste
Ehdotettu yrityksille: Stala
Ehdota yritykselle