Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Magneettikoukun käyttöidea

Magneettikoukun käyttöidea
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 30.3.17
  • 7
  • 1

Ruokailtaessa tulee välillä avattua useita erilaisia lasipurkkeja, joiden kannet vievät pöytätilaa ja ne voivat pois laitettaessa mennä keskenään sekaisin ja niihin voi putoilla murusia ym. Pienellä ja tehokkaalla magneetilla varustetulla koukulla voi avatun kannen ripustaa tölkin reunaan roikkumaan käytön ajaksi. Koukun voi antaa olla kannessa kiinni, kun tölkki on jääkaapissa. Magneettikoukkuja on saatavilla myös muovisina.

Idean valmiusaste
Ehdotettu yrityksille: Stala, Havi, Orthex
Ehdota yritykselle
    • Kuminen yhdistelmä-imukuppi jossa kaksi imukuppia tiimalasin muotoisesti voisi myös toimia mikäli tölkin kylki on sileä. Ensin imukuppi 1 painettaisiin tölkin kanteen ja sitten tölkin kansi imukupilla 2 tölkin kylkeen. Imukuppi sopisi muovikansille.