Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Silmälasisankaan vastapaino.

Silmälasisankaan vastapaino.
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 14.4.17
 • 2
 • 3

Silmälasien sankaan sen yläpuolelle ja sen suuntaiseksi kiinnitettävä korvaa taaemmaksi ulottuva tankomainen vastapaino, joka saattaisi vähentää sangan liukumista nenällä. Parittain oikea/vasen myytävä tuote eri malleina voisi kiinnostaa ongelman vaivaamia.

Idean valmiusaste
Ehdotettu yrityksille: Liikeidea
Ehdota yritykselle
  • Seppo Vilhonen
   Seppo Vilhonen

   Vastapainona voisi olla myös kuminauha joka yhdistää sangat takaraivon kautta toisiinsa ja pitää lasit paikoillaan. Estää myös äkkipysäytyksen aikana silmälasien tipahtamisen. Leveässä kuminauhassa voisi olla lisäksi mainosteksti.

   • Tiia Ylhäinen
    Tiia Ylhäinen

    Kannattaa ostaa silmälasit nenätyynyillä, jotteivät silmälasit pääse liukumaan nenällä. Nenätyynyillä varustetut metalli- tai terässankaiset kehykset pysyvät menossa ja meiningissä paikallaan.

    • Rauno Härkönen
     Rauno Härkönen

     Optikkoliikkeet muotoilevat ILMAISEKSI sangat kohdilleen.

     Minä en ainakaan kärsisi toimimattomista sangoista!