Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Sisu Paketti- ja henkilöautot

Sisu Paketti- ja henkilöautot
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 14.5.17
  • 4
  • 1

Suomalainen automerkki pohjoisiin olosuhteisiin. Tarkoituksena olisi laajentaa markkinaa talvisissa olosuhteissa ekologisesti toimivaan tehokkaaseen paketti- ja henkilöautomallistoon. Insinöörit laitetaan suunnittelemaan maailman turvallisinta ja ekologisinta autoa kestämään kylmyyttä niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin. Markkina-alueena toimii ensisijaisesti kaikki maat, joissa on neljä vuodenaikaa.

Idean valmiusaste
    • Raimo Laakso
      Raimo Laakso

      Vuonna 2006 ammattikorkeakoulu Stadia toteutti citycab-projektinsa prototyypin Pariisin Autonäyttelyyn. Stadian saavutus antaa teoreettista toivoa Jaakon idealle. Citycabista enemmän tietoa esim. osoitteessa google.fi hakusanoilla: stadia citycab.