Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Maahantyönnettävä käsienpesuhana puutarhaan

Maahantyönnettävä käsienpesuhana puutarhaan
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 12.6.17
 • 7
 • 4

Puutarhatöissä tulee usein tarve pestä kädet tai erilaisia välineitä, samoin grillatessa on usein monenlaista huuhdeltavaa. Puutarhaletkusta on vaikeaa yksin juoksuttaa roiskimatta vettä, joten ajattelin kuvassa näkyvää nurmikkoon painettavaa noin metrin korkuista "vesipostia" , jota käytettäisiin jalalla avattavalla hanalla. Jos letku on riittävän pitkä, niin siinä oleva vesi lämpiää vielä auringossa mukavaksi. Monenlaisia aika kivojakin ideoita näytti kyllä käsienpesuun ulkona olevan, mutten tällaista sattunut huomaamaan . https://www.google.fi/search?q=hand+washing+set+garden&rlz=1C1GGGE_enFI377&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjt8rnC9LfUAhWINJoKHeFiBbEQsAQIIg&biw=1280&bih=685#tbm=isch&q=outdoor+hand+washing+station

Idean valmiusaste
Ehdotettu yrityksille: Stala, Orthex
Ehdota yritykselle
  • Tapani Kokko
   Tapani Kokko

   Korkeampi malli sopisin kylmään veteen karaistuneelle suihkuksi.

   • matti lindqvist
    matti lindqvist

    Jalkakäyttöisellä hanalla saisi käsiä pestessä  laskettua tarkasti pienen määrän letkussa lämmennyttä vettä.

    • Raimo Laakso
     Raimo Laakso

     Voisi olla tumma kumimatto jolla letkun ylimääräinen pituus pysyisi kiepillä, ollen kuin "aurinkokennolla" lämmityksessä. Nippusiteillä letkukiepin voisi kiinnittää mattoon tehtyihin reikiin pysyvämmin siirtoja kestäväksi.

     • matti lindqvist
      matti lindqvist

      Voisi tästä tehdä suihkun niinkin, että juoksuputki olisi teleskooppimaisesti mahdollista nostaa ylös ja siinä olisi päässä niin pieni suihkusuutin, että käsienpesukin onnistuisi vielä sen ollessa kiinnitettynä ja alas laskettuna. Voisi siinä sitten ottaa  vaikka pikaisen suihkun uinnin jälkeen, jos on vaikka sinilevästä huolissaan.  Putki alas laskettuna taas voisi huuhtoa hiekat jaloista pois uinnin jälkeen.