Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Pakastinkassi

Pakastinkassi
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 3.8.17
  • 4
  • 0

Arkkupakastimesta löytäisi helpommin etsimänsä ja sulatus kävisi helpommin kuvan kassien avulla. Pakastepusseja voisi laittaa kasseihin, joihin on lävistetty isoja reikiä ilmankiertoa varten, tai ne voisivat myös olla verkkokasseja. Kasseissa olevia pakasteita voisi  näin nostella nopeasti pois tieltä, kun etsii jotain niiden alla olevaa pakastetta. Kassi voisi vielä olla mitoiltaan sellainen, että sen voisi nostaa suoraan styroksiseen kylmälaukkuun pakastimen sulatuksen ajaksi. Kassiin voi laittaa myös pakastusrasioita, joiden käsittely helpottuisi myös, kun niitä voi kerralla nostaa ison määrän.

Idean valmiusaste
Ehdotettu yrityksille: Orthex
Ehdota yritykselle