Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Sairaalan siivous-/ilmanpuhdistusrobotti

Sairaalan siivous-/ilmanpuhdistusrobotti
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 4.9.17
  • 2
  • 1

Maalmalla on kehitetty iso valikoima erilaisia siivousrobotteja. Sairaaloissa en ole niitä nähnyt vaikka tuntuisi luonnolliselta että käytävillä pyörisi aina jollakin alueella sellainen. Samaan laitteesen pitäisi sovittaa ilmaa hygienisoiva lsälaite. Luulisi kelpaavan sairaalaan kuin sairaalaan.

Idean valmiusaste
    • Raimo Laakso
      Raimo Laakso

      Sairaalan käytävillä liikkuvalla siivousrobotilla pitäisi olla ulottuma myös tilan sisäkattoon. Tavoite helpottuisi jos robotin kuoret ja ilmakanavat olisivat toimintaympäristönsä vuoksi läpinäkyviä, materiaalina esim. kirkas muovi. Voisi olla läpinäkyvä liikkuva kaappi jossa näkyvät johdot ja komponentit olisivat tarkoituksensa mukaisesti.