Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Tekemistä autohuollon ajaksi

Tekemistä autohuollon ajaksi
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 11.10.17
  • 2
  • 1

Kun auto viedään huollettavaksi, jäävät monet kauempaa tulleet odottamaan autoliikkeen tiloihin huollon valmistumista ja kun autoliikkeet ovat usein syrjässä keskustoista ei sieltä tule lähdettyä jalkamiehenä mihinkään. Siinä odotellessa käy aika pitkäksi, varsinkin jos on isompi huolto kyseessä. Viime huollon aikana kävin paikallisella optikolla tilaamassa uudet silmälasit. Saisikohan autohuollon ajanvarauksen yhteydessä järjestettyä huollon ajaksi lähistön palveluja kuljetuksineen. Sellaisia voisi olla tämä optikon näöntarkistus, kun tuo näkeminen on autoilussa kovin tärkeä asia. Parturissa voisi myös käydä ja monia muitakin lähistön palveluja voisiin tarjota saman ajanvarauksen yhteydessä.

Idean valmiusaste
    • Seppo Vilhonen
      Seppo Vilhonen

      Sama ongelma oli itsellä myös huollon aikana. Huollossa olisi saanut vara-auton ilmaiseksi muttei sillä ollut mitään tarvetta 2 tunnin huollon ajaksi. Voihan sitä käydä vaikka kaupassa sinä aikana. Pienen toimistonurkkauksen varaaminen huollossakävijöille voisi olla hyvä ja halpa parannus. Nettiyhteydellä ja kunnon näytöllä voisi pari tuntia saada nopeasti menemään. Monelle riittäisi pelkkä rauhallinen tila, jossa olisi kunnon istuin.