Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Kenkälusikka.

Kenkälusikka.
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 25.10.17
  • 4
  • 0

Lyhyt kenkälusikka, joka työnnettäisiin kenkään kiinni sen takareunaan kuin täytekynä taskunreunaan. Kenkälusikan yläpää kaartuisi taaksepäin ja edelleen alaspäin ja sisäänpäin kengän ulkopuoliseksi pidikkeeksi. Seisten jalkaa kenkään sovittaessa kädellä voi nostaa housun punttia joutumasta kenkään sieltä vaivoin vedettäväksi. Jalan ollessa kengässä kenkälusikan voi vetää pois, ellei pelkkänä, niin vaikkapa siihen kiinnitetyn nauhan tai muun vastaavan avulla.

Idean valmiusaste
Ehdotettu yrityksille: Stala, Orthex
Ehdota yritykselle