Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Parannusta kuulakärkikynään

Parannusta kuulakärkikynään
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 26.10.17
  • 6
  • 1

Olen joskus saanut lahjaksi kalliita merkkikuulakärkikyniä. Niissä saattaa olla yllättäviä heikkouksia kirjoittajan kannalta. Syynä on nykyaikainen tapa tehdä kaikki suunnittelu tietokoneen ruudulla. Kaikki mikä näyttää ruudulla hyvältä, ei välttämättä toimi hyvin käytössä. Näkyy selvästi, että mallia ei ole testattu riittävästi käytössä. Esimerkiksi yksi kynä oli pinnaltaan liukasta metallia, sen kärki kapeni pidemmältä matkalta kohti päätä. Sitä oli hankala pitää kädessä. Toinen yleinen vika kynissä on kynän pidike, jonka pitäisi pitää kynä rintataskun reunassa. Pidike on usein niin löysä ja liukas, että kynä nousee taskun reunasta ja voi pudota.

 

Idean valmiusaste
    • Raimo Laakso
      Raimo Laakso

      Voisi olla kynän päälle vedettävä halkioholkki, jossa koko pituudeltaan halkio niin, että se olisi vedettävissä eri paksuisten kynien päälle. Holkki helpottaisi kynän pitelyä käyttäjän haluamassa kohdassa kynää ja mahdollisesti karheapintaisena jarruttaisi kynän nousua taskusta. Halkioholkki olisi poistettavissa yhtä tiukalla otteella kuin se on asetettu.