Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Tehoa grillaukseen:

Tehoa grillaukseen:
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 29.10.17
  • 2
  • 1

ON hetkiä jolloin pihagrillin tulen ylläpito voi olla yllättävänkin työlästä, ei aina, mutta joskus. Koska useimmissa hyvinvarustetuissa kodeissa on edes jonkinlainen paineilmakompressori, ehdotankin kehitettäväksi sellaisen pihagrilliversion, jossa on paineilmaliitäntä tehonsäätöhanalla, ja tietenkin tehtynä hieman järeämmästä materiaalista, kun se yhden'millim'pelti EI KESTÄ tälläistä tehon-nousua, eli idea on ikäänkuin samanlainen, kuin mitä on turbomoottoreissa, mutta tässä/nyt ei ole tarve liikutella osia mekaanisesti - kysessä on siis tehon-nousu: vähemmällä hiilimäärällä enemmän lämpöenergiaa, letku välissä tietenkin.

Idean valmiusaste