Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Lavuaarista asiaa:

Lavuaarista asiaa:
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 29.10.17
  • 4
  • 1

Lavuaari itsessään ei erityisemmin kuvauksellisia perusteluita kaivanne, mutta kehitystä kylläkin: ensinnäkin, minkätakia ne pitää aina kiinteästi ruuvaten kiinnittää sille yhdelle, ja samalle kohdalle, kun olisi hyvin tiedossa, kuinka tänä innovaatioiden aikana myös siihen arkiseen lavuaariinkin voidaan kehittää ainakin korkeus-säätö, mutta myös sivuttais-säätö, ja jopa etäisyys seinästä, johon on kiinnitetty olis tervetullut lisä, kun kilpailu on kuitenkin kiristymässä. Samoinkuin baaripöytien seinänpuoleisessa päässä tulisi olla lavuaari, jolla saa kipattua "pohjat" pois kuleksimasta, jos ei enää "maistukkaan", tai ne jo maistetut pyrkivät väärään suuntaan, eli takaisin ylös(päin). EN näe tälläiselle esteitä, kun aikoinaan oli koululuokissakin lavuaarit, tosin melko vähällä käytöllään, mutta oli nyt kuitenkin...

Idean valmiusaste