Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Satunnainen kauppakassi

Satunnainen kauppakassi
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 8.11.17
  • 5
  • 1

Ihmisellä on taipumus juuttua vanhoihin tottumuksiin kaupassa käydessään. Kauppa voisi kehittää palvelun, jossa koottaisiin satunnainen kauppakassi eri tuoteryhmistä.. Näin voisi kokea positiivisia makuyllätyksiä. Asetettaisiin joku kustannuskatto, esimerkiksi 50 euroa. Palvelu perustuisi tietokoneen satunnaisvalintaan. Kassan lähellä olisi jo valmiiksi koottuja lajitelmia kassissa. Näin kaupassakäynti tapahtuisi nopeasti. Tämä palvelu sopisi eritysesti ennakkoluulottomille asiakkaille. Toivottavasti jollakin kauppiaalla olisi kokeilunhalua. Olisin heti valmis testaamaan systeemiä.

 

Idean valmiusaste
    • Raimo Laakso
      Raimo Laakso

      Kauppaliikkeet jotka ovat Bonus ja Plussa (nimet aakkosjärjestyksessä) asiakaskorttien käyttäjiä, voisivat (?) asentaa myymälään astuvan käyttöön tietojärjestelmiin yhdistetyn kortinlukijan. Näin asiakkaalle osattaisiin ja ehdittäisiin arpoa jokin hänen normaaleista ostoksistaan puuttuva ylellisempi tuote, joka tiivistäisi hänen suhdettaan siihen kauppaan.