Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Talvisodan Muistomerkki ja pesu.

Talvisodan Muistomerkki ja pesu.
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 3.12.17
  • 3
  • 1

Talvisodan Muistomerkki kohtaa joskus tilanteen jossa se tulee pestä. Sen olemus tulee edellyttämään pesun taitavia ammattilaisia kunnioittavan tunnelman säilymiseksi myös pesun aikana. Onko tälle kohteelle sopivaa välineistöä olemassa vai onko alan kehitystyössä toimivilla edessään näytön paikka? Myös pesuprosessin tarkka ennakkosuunnittelu lienee paikallaan.

Idean valmiusaste
    • matti lindqvist
      matti lindqvist

      Pesemisen tarvetta varmaankin syntyy, kunhan vaan naakat keksivät ottaa patsaan 23cm reiät levähdyspaikoikseen. Saattaa toisaaltaan näin syntynyt valkoinen maastoväritys myös sopia talvisotaan.