Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Karisematon joulukuusi

Karisematon joulukuusi
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 23.12.17
  • 3
  • 1

Jotkut joulukuuset karistavat nopeasti neulaset, toiset taas pysyvät vihantana vaikka kuinka pitkään. Myyjät selittävät tilannetta sääolosuhteilla. Varmasti kaatamisajankohdalla on myös merkitystä. Maksaisin mielelläni vähän lisää jos tietäisin, että kuusi ei karise. Kuusikauppiaat voisivat myydä kahden sortin kuusia. Niitä jotka pitävät neulasensa, voisi säilyttää kaatamisen jälkeen matalassa vesialtaatta. Halvemmat voisi säilyttää kuten nytkin.

 

Idean valmiusaste
    • Raimo Laakso
      Raimo Laakso

      Vesiletkun päässä oleva ruuvimainen suutin kierrettäisiin kuusen katkopintaan ennen kuusen paikoilleen asettamista. Kuusi saisi suuttimesta paineistettua vettä. Voisiko se korvata juurakon puuttumisesta johtuvaa neulasten vedensaannin tyrehtymistä?