Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Pihapiirin puhelusuoja.

Pihapiirin puhelusuoja.
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 29.12.17
  • 2
  • 1

Sisätiloissa pidettäviä kännykkäpuhelu koppeja on monenlaisia. Rivi- ja paritalojen pihapiirit ovat monesti niin suppeita ettei puhelimen käyttö niitten alueella ole luontevaa. Asiaa voisi auttaa jalustan varassa oleva noin vyötärön korkeudelta alkava koppisuoja, jossa "ovi". Suojan voi nostaa talveksi jalustaltaan ja purkaa, taittaa kasaan säilytyksen helpottamiseksi. Sille voisi olla vaihtoehtona myös asuntokäyttöjalusta.

Idean valmiusaste
Ehdotettu yrityksille: Stala
Ehdota yritykselle
    • matti lindqvist
      matti lindqvist

      Entä jos kännykkä olisi kytketty langattomaan kovaääniseen, josta kuuluisi puhelimeen puhujan ääni johon olisi lisätty moninkertainen kaikuefekti, jolloin puheesta eivät muut saisi selvää lähiympäristössä.