Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Leivinlauta.

Leivinlauta.
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 19.2.18
  • 5
  • 1

Tunnetaan vaneripohjainen leivinlauta, jonka noin 50x100 senttistä tasoa reunustaa kolmelta sivulta matala lautareunus. Etureunassa kapea reunus alaspäin pitää leivinlautaa pöydän reunan suuntaisena. Kotien pullamestarit ja kondiittorit saattaisivat innostua, jos Orthex tuottaisi heille leivinlaudasta hygieenisemmän muovisen nykyversion.

Idean valmiusaste
Ehdotettu yrityksille: Orthex
Ehdota yritykselle
    • matti lindqvist
      matti lindqvist

      Isokokoisten leivonta-alustojen tiskaaminen on pienissä keittiöissä hieman hankalaa. Innostuin pari vuotta sitten leipomaan terveellistä sokeritonta ja rasvatonta mustikkaleipää ja ettei kaikki paikat olisi sinipunaisena tein tällaisen alustan. Sahasin 10mm vanerista 60cm x 38cm kokoisen palan, jonka kapeampiin sivuihin tein alumiinista u-listat, jotka puristavat levyn päälle laitettavan leivinpaperin paikoilleensa. Leivinpaperin voi jälkeenpäin käyttää paistamisessa ja vaneri säilyy näin puhtaaana.  Tietysti nykyisin on silikonista valmistettuja leivonta-alustoja, jonka voi laittaa uuniin leivinpaperin tavoin, mutta hieman sellaiset epäilyttävät, jos niistä kuitenkin jotain aineita liukenee...  Pöytätilaa  tarvitaan aina leipomisen aikana paljon, saisikohan silityslaudasta kehiteltyä väliaikaisen apupöydän. Sen päälle laitettaisiin vaneri- tai muovilevy, jonka päälle saisi leivinpaperin suojaksi. Siinä voisi olla vielä teline, johon laskea kuumat pellilliset jäähtymään.