Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Paperipakkaus paperituotteille

Paperipakkaus paperituotteille
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 20.3.18
  • 5
  • 2

Turhaa muovinjätettä voitaisiin vähentää paperituotteiden pakkauksissa. Vessa- ja talouspaperirullat sekä nenäliinat saisivat näin paperikääreen, niin kuin oli ennen. Varsinkin luonnonystäville suunnatut tuotteet voitaisiin kääräistä paperiin, aloittaa voitaisiin vaikka kuvan mukaisilla nenäliinapakkauksilla.  Rullat voisi pakata paperikassiin.                                                                                                     avattu pakkaus

Idean valmiusaste