Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Valmispuuron mukaan voinappi

Valmispuuron mukaan voinappi
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 17.5.18
 • 4
 • 5

Syön usein töissä lounasaikaan mikrossa lämmitettävän puuron. Voisilmä puuttuu! Sen voisi näppärästi myydä mukana pienenä nappina.

Idean valmiusaste
Ehdotettu yrityksille: Liikeidea
Ehdota yritykselle
  • Raimo Laakso
   Raimo Laakso

   Kun valmistajan valmispuuro asettuu myyntiastiaan se tapahtuu ilmeisesti jatkuvasti niin, että puuron ja huonetilan lämmöt pysyvät vakioina. Voisiko koekeittiössä kokeilla sitä miten kylmäksi voinappi on pakastettava, että se vielä sulkemattomassa myyntiastiassa olevaan puuroon painettuna olisi edelleenkin asiallinen voinappi kuljettuaan tehtaalta kaupan ja ostoskassin kautta mikroon ja pöytään.

   • Seppo Vilhonen
    Seppo Vilhonen

    Voinapille oma muovirasia sinne puuron joukkoon. Sen saisi tyhjentää ennen mikroon laittoa. Idea olisi sama kuin valmissalaattiannoksissa joissa salaattikastike on muovipussissa mukana.

    • matti lindqvist
     matti lindqvist

     Pieniä yksittäisiä voinappeja saisi tosiaankin olla myynnissä, sillä moni ostaa ruokatunnilla paistopisteestä eväiksi herkullisia lämpimiä sämpylöitä ja piirakoita. Olen usein nähnyt Lidlissä kuinka palomiehet, ambulanssikuskit ja poliisit ostavat itselleen suuhunpantavaa ruokatuntiaikaan. Muitakin voileipien tekoon sopivia pieniä elintarvikepakkauksia voisi olla myynnissä, mausteita vaikka.  Nyt kun lehdissä on ollut puhetta, kuinka jotkut asiakkaat syövät jo kaupassa ennen maksamista piirakoita ym., niin entä jos kassojen jälkeen olisi muutamia pöytiä, jossa voisi syödä eväänsä ?   Vesihanakin voisi olla.

     • Eeva A Voutilainen
      Eeva A Voutilainen

      Niin, sen voisi myös huomioida, ettei kaikki halua tai ei voi sitä VOITA syödä, niin pitäisi olla vaihtoehtona joku muu rasva, kuin voi. Puurossa tietenkin maidoton vaihtoehto.

      Kun tässä viitattiin valmiisiin salaattiannoksiin, niin en voi olla antamatta samalla niihinkin palautetta, kun kaikki ei voi syödä kaikkea. Valmiissa salaateissakin voisi olla kurkut ja paprikat omissa astioissan tai sitten voisi myös niitä salaattejakin tehdä ilman kurkkua, paprikaa ja sipulia.

      • Aila Ruonansuu
       Aila Ruonansuu

       Pieni minimuki mustikkasoppaakin kelpaisi :)