Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Hanhenkakkapoimuri

Hanhenkakkapoimuri
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 21.7.18
  • 4
  • 4

Valkoposkihanhien vierailun jälkeen jää melkoinen määrä pökäleitä, joiden siivoamisen helpottamiseksi valmistin kuvassa näkyvän poimurin. Taivuttelin siihen galvanoidusta pellistä laatikon, jonka pohjalevyyn lisäsin marjanpoimurista tutun esteen, jolloin jo poimittu tavara ei vyöry takaisin ulos. Varsi-mekanismi on Lidlin poimintapihdistä.    On tietysti olemassa monenlaisia koirien jätöksille tarkoitettuja poimureita, mutta tässä on nyt hanhien jätöksille sopivampi malli.                                                     Valkoposkihanhiemo ja poikanen

Idean valmiusaste
Ehdotettu yrityksille: Liikeidea, Stala, Orthex
Ehdota yritykselle