Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Yleissakset oikea/vasen kiertovarrella.

Yleissakset oikea/vasen kiertovarrella.
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 14.8.18
  • 4
  • 1

Fiskarsin oranssivartisia yleissaksia katsellessa tuli ajatus voisiko peukalon aukollinen varsi olla korvattavissa varrella jossa aukon kehys olisi suljettujen terien suuntaisella akselilla kiinnitysvarressa niin, että aukon kehystä 180 astetta kierrettäessä sakset vaihtuisivat oikeakätisistä vasenkätisiksi tai päinvastoin. Muotoilija toteaisi itse mitä kaikkea muutos vaatisi.

Idean valmiusaste
Tagit
    • Tapani Kokko
      Tapani Kokko

      Saksien varsissa olevat aukot voisivat olla ulkokehällä kovaa materiaalia. Sen sisäpuolelle laitettaisiin muovailuvahan tapainen nauha. Tämä muotoutuisi kunkin käyttäjän käden mukaan kun sitä puristaa. Sen jälkeen se kovettuisi. Viimeistelyn voisi tehdä tarvittaessa hiomalla.