Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Maasähkökengät

Maasähkökengät
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 22.8.18
 • 5
 • 2

Sievin esd kenkien myynti maasähkökenkinä. Maadoittamisesta puhutaan terveyttä edistävänä ilmiönä mm. sivulla https://www.earthing.com/what-is-earthing/. Sievin esd kenkien sähköä johtavat pohjamateriaalit mahdollistavat myös maan parantavien energioiden nousun kehoon. Toisin kuin tavallisten kenkien pohjat jotka eristävät jalkapohjat maasähköstä. https://www.sievi.com/fi/ominaisuudet/esd

Idean valmiusaste
  • Raimo Laakso
   Raimo Laakso

   Istumatyöntekijällä tuolissa kertyneen hankaussähkön aiheuttama näpäys voi olla tuntuva esim. metallirakenteisen oven kahvaan tarttuessa. On hieno asia, että AVAINLIPPU-tuotteessa on sen tyyppisiä tilanteita estävä ominaisuus.

   • Kari Mujunen
    Kari Mujunen

    Maasähkö kengät on tarkoitettu henkilöille jotka tekevät atk laitteiden huoltoja. Kengät estävät " hankaus sähkön" keräytymisen ihmiseen jolloin pikku räpsy voi tuhota isojakin komponentteja. Kaine toimivat kumpaankin suuntaan.