Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Miesten alushousujen sopivuus.

Miesten alushousujen sopivuus.
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 31.8.18
  • 2
  • 1

Mediassa selvitellään 31.8 miesten alushousujen sopivuutta ja mukavuutta. Valmistajille kertoisin että taannoin sain lyhyitä valmis-alushousuja paremmat alushousut saksittuani pitkien housujen lahkeista "liiat" pois. Samoin polven seutuville ulottuvien lyhyiden housujen käyttömukavuus paranee lahkeet saksittuina lyhyemmiksi. Uudet alushousut on hyvä pestä ennen ensi käyttöä. On alushousuja joiden paksuhkot narua muistuttavat saumat sisäpuolella vaivaavat käytössä. Opettelu vetämään alushousut jalkaan väärinpäin saumat ulospäin ja sileä ulkopinta vasten ihoa tuo ennen kokematonta mukavuutta. Kehoittaisin valmistajia kehittämään ulkosaumaisina käytettäviä alusasusteita. Uima-asusteissakaan ulkosaumat eivät haittaisi. Tekstiilitaiteilijoiden toimintapiiri laajenisi.  

Idean valmiusaste
Ehdotettu yrityksille: Liikeidea, Suomen Kerta Oy
Ehdota yritykselle
    • Raimo Laakso
      Raimo Laakso

      Alalle on ilmestynyt uudenlainen tuote jolla on monisanainen englanninkielinen nimi. Ylläoleva teksti kokemuksista muiden valmistajien tuottamista alushousuista on kirjoitettu kyseistä uutta tuotetta tuntematta.