Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Kokille mutkasakset.

Kokille mutkasakset.
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 9.9.18
  • 2
  • 1

Leikkuulaudalla veitsellä suoritettavista toimenpiteistä monet ovat suoritettavissa myös saksilla. Se tapahtuu siten, että saksia jotka ovat pystyssä käytetään kaksin käsin terien kärkien kosketellessa leikkuulautaa. Saksilla leikkuu ei vaadi leikkauksen kohteelle ympäröivää tilaa veitsellä leikkuun tapaan. Mutkasakset joissa terät olisivat kahvoihin nähden jyrkässä kulmassa niin, että toimenpiteet voisi suorittaa yhdellä kädellä auttaisi ruuan valmistuksessa merkittävästi. Käden ollessa riittävästi leikkuulaudalla olevien aineksien yläpuolella terät leikkaisivat tehokkaasti esim. tiiviisti ympäröityjä kohteita. Fiskarsin vakio sakset toimivat mainiosti pystyssä mutta mutkasakset toisivat tarpeellista uutta.

Idean valmiusaste
Tagit
    • Raimo Laakso
      Raimo Laakso

      Kun on keittänyt sipuleita kuorineen ja poistanut kuoret, niin sipulit on helppo silputa sipulin yllä molemmin käsin saksia riiputtaen ilman toimenpiteen aiheuttamaa itkuisuutta. Aamusipuli mukiin ja silpuksi !