Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Vaalea väri laukkujen vuorikankaisiin

Vaalea väri laukkujen vuorikankaisiin
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 12.10.18
 • 9
 • 4

On usein vaikea löytää pikkutavaroita naisten laukkujen kätköistä, erityisesti, jos vuorikangas on tumma tai musta.

Vaaleiden  tai vaikkapa pinkkienkin vuorikankaiden kätköistä lompakot, avaimet, liput, meikit ym. pikkutavarat

erottuvat paremmin toisistaan ja löytyvät lyhyemmässä ajassa.

Idean valmiusaste
  • Seppo Vilhonen
   Seppo Vilhonen

   Suunnittelijat ovat unohtaneet käytön mukavuuden. Monasti ulkonäkö ohittaa ergonomian, tumma väri kait on tyylikäs. Ensiapuna tummiin laukkuihin voisi olla avainperä led-lamppu hakaneulalla kiinni vuorikankaassa. Löytyisi pimeässä ja lampusta voisi olla muutakin hyötyä pimeässä syksyssä.

   • Raimo Laakso
    Raimo Laakso

    Kiinnostuisiko valoja toteuttava AiraMimme asiasta ? 

    • Anni Avainkettu
     Anni Avainkettu

     Hei, olettehan huomanneet, että Avainklubi-palvelu on päättymässä ja sivusto sulkeutuu vuoden vaihteessa. Täällä on valtavasti hyviä ideoita, ja kannattaa ottaa omat talteen ellei halua niiden katoavan. Klikkaa omaa nimeäsi oikealta ylähäältä oranssista palkista ja pääset profiilisi, jossa on listattuna kaikki ideasi.

     Kiitämme ideoistanne ja aktiivisuudestanne! Toivottavasti näemme jatkossa Suomalaisen Työn Liiton muissa palveluissa. Tervetuloa esim. Facebookiin seuraamaan liiton toimintaa https://www.facebook.com/avainlippu/

     • Tuula Kaurén
      Tuula Kaurén

      Ollut käytössä jo vuosikymmeniä.