Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Pesuaineiden tankkauspiste

Pesuaineiden tankkauspiste
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 14.10.18
 • 6
 • 2

Tyttäreni kanssa pohdimme muovin vähentämisen keinoja. Päivällä siivotessa tulin ajatelleeksi, että erilaisia muovisia pesuainepulloja tulee osteltua huolettomasti: joka tarpeeseen eri aine. Tyttäreni heitti ilmoille ajatuksen kaupan täyttöpisteestä: esim. Shampoopullo kotoa mukaan ja ”tankista” täyteen.  Uuden pullon ostaminen olisi kalliimpaa, kuin oman täyttäminen. Olisiko eteenpäin kehittelemisen arvoinen asia?

Idean valmiusaste
  • Raimo Laakso
   Raimo Laakso

   Kehitettäisiin omaan tapaansa toimiva pesuaineautomaatti joka veloittaisi maksukortilta pullottamansa pesuaineen esim. grammamäärän mukaan ja antaisi kuitin kaupan kassalla näytettäväksi. Pesulan asiakastiloissa pesuaineen hakija saattaisi havaita voivansa hyödyntää myös muita pesulan palveluja. Pesulan liikevaihto kasvaisi.

   • Anni Avainkettu
    Anni Avainkettu

    Hei, olettehan huomanneet, että Avainklubi-palvelu on päättymässä ja sivusto sulkeutuu vuoden vaihteessa. Täällä on valtavasti hyviä ideoita, ja kannattaa ottaa omat talteen ellei halua niiden katoavan. Klikkaa omaa nimeäsi oikealta ylähäältä oranssista palkista ja pääset profiilisi, jossa on listattuna kaikki ideasi.

    Kiitämme ideoistanne ja aktiivisuudestanne! Toivottavasti näemme jatkossa Suomalaisen Työn Liiton muissa palveluissa. Tervetuloa esim. Facebookiin seuraamaan liiton toimintaa https://www.facebook.com/avainlippu/