Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Muovipussit lähikiertoon

Muovipussit lähikiertoon
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 22.10.18
 • 4
 • 3

Yksi syy, joka hidastaa muovipussien käytön vähentämistä, on tarve käyttää muovipusseja jätepusseina. Joillekin kertyy edelleen muovipusseja yli oman tarpeen. Toiset joutuvat ostamaan erillisiä pusseja jätteiden keräämiseen. Niin kauan kuin tilanne on tämä, järjestetään ylimääräisten muovipussien lähikierto. Taloyhtiön jätekatoksessa voisi olla pieni laatikko ylimääräisille muovipusseille. Sellaisen tarvitsija voisi ottaa siitä pusseja roskapussikäyttöön.

Idean valmiusaste
Ehdotettu yrityksille: Stala, Orthex
Ehdota yritykselle
  • Raimo Laakso
   Raimo Laakso

   Muovikassien välietappikeräin saattaisi olla sopiva kierrätysmuovista kehitettäväksi tuotteeksi, jolle voisi löytyä ominaispiirteitä suosion lisäämiseksi. Myös metallinen keräin voisi löytää paikkansa. 

   • Anni Avainkettu
    Anni Avainkettu

    Hei, olettehan huomanneet, että Avainklubi-palvelu on päättymässä ja sivusto sulkeutuu vuoden vaihteessa. Täällä on valtavasti hyviä ideoita, ja kannattaa ottaa omat talteen ellei halua niiden katoavan. Klikkaa omaa nimeäsi oikealta ylähäältä oranssista palkista ja pääset profiilisi, jossa on listattuna kaikki ideasi.

    Kiitämme ideoistanne ja aktiivisuudestanne! Toivottavasti näemme jatkossa Suomalaisen Työn Liiton muissa palveluissa. Tervetuloa esim. Facebookiin seuraamaan liiton toimintaa https://www.facebook.com/avainlippu/