Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Muovipussit lähikiertoon

Muovipussit lähikiertoon
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 22.10.18
  • 4
  • 2

Yksi syy, joka hidastaa muovipussien käytön vähentämistä, on tarve käyttää muovipusseja jätepusseina. Joillekin kertyy edelleen muovipusseja yli oman tarpeen. Toiset joutuvat ostamaan erillisiä pusseja jätteiden keräämiseen. Niin kauan kuin tilanne on tämä, järjestetään ylimääräisten muovipussien lähikierto. Taloyhtiön jätekatoksessa voisi olla pieni laatikko ylimääräisille muovipusseille. Sellaisen tarvitsija voisi ottaa siitä pusseja roskapussikäyttöön.

Idean valmiusaste
Ehdotettu yrityksille: Stala, Orthex
Ehdota yritykselle