Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Sisähanskat

Sisähanskat
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 18.11.18
 • 6
 • 7

Hansikkaiden ja rukkasten sisäpuoli on tunnetusti pöpöpesä eikä näitä useinkaan voi edes pestä. Hyvin ohuet, ihonmyötäiset ja pestävät sisähansikkaat, jotka kuivuisivat nopeasti auttaisivat tässä ja lämmittäisivät myös osaltaan.

Idean valmiusaste
  • Tapani Kokko
   Tapani Kokko

   Minulla on varsin uudet hanskat, joiden nahka on priima kunnossa. Vuori on kulunut rikki. Pitäisi olla saatavana vaihettava vuori kuluneen tilalle. 

   • Eeva A Voutilainen
    Eeva A Voutilainen

    Sisareni on ostanut minulle apteekista ohuita puuvillasormikkaita hanskoihin, jotka ovat hieman löysät, muttakun se pääli osakin on puuvillaa, niin se ei tahdo luistaa ja on hankala laittaa hansikkaan sisään, mutta rukkasiin se menee hyvin.

    Olen kuullut, että jossain maalla on suutarit ommelleet uudet sisukset, ainakin rukkasiin, mutta se irtojuttu olisi tosi hyvä.

    Hanskoihin eli sormikkaisiin pitäisi sisäsormikkaan ulkopinta olla liukas, jotta se toimisi. Puuvillaiset ei toimi.

    Jos löydät ratkaisun asiaan, olen heti valmis ostamaan ko. tuotteen. Noita nahkasormikkaita on muutamia, joissa vuori on hajonnut ja siten talvella käyttökelvottomat.

    Rukkasiin saa helpommin vaikka villalapsen sisään.

     

     

     

     

    • Pirkko Pihkala
     Pirkko Pihkala

     Muistaakseni Sinillä on valkoisia hanskoja siivoushanskojen sisään. Voisiko niitä kokeilla?

     • jenni soininen
      jenni soininen

      kalliit nahkasormikkaat - pöpöpesä tosiaan ja rikkinäisinä apuva,,.

      • Anne Ekola
       Anne Ekola

       Nämä puuvillaiset, alun perin siivoushanskojen sisään tarkoitetut, ovat käyttökelpoisia esim tilavien rukkasten kanssa. Istuvampien nahkahansikkaiden kanssa eivät toimi. Materiaali pitäisi olla liukasta ja ohutta. Ohuet myös kuivuvat pesun jälkeen nopeasti.

       • Raimo Laakso
        Raimo Laakso

        Sukkahousujen valmistustapaan nojautuen valmistetut sormikkaat saattaisivat sopia käytettäviksi joko nahkahansikkaiden kanssa kaksin tai vedettyinä tavanomaisten sisäsormikkaiden päälle liukasteeksi.

        • Anni Avainkettu
         Anni Avainkettu

         Hei, olettehan huomanneet, että Avainklubi-palvelu on päättymässä ja sivusto sulkeutuu vuoden vaihteessa. Täällä on valtavasti hyviä ideoita, ja kannattaa ottaa omat talteen ellei halua niiden katoavan. Klikkaa omaa nimeäsi oikealta ylähäältä oranssista palkista ja pääset profiilisi, jossa on listattuna kaikki ideasi.

         Kiitämme ideoistanne ja aktiivisuudestanne! Toivottavasti näemme jatkossa Suomalaisen Työn Liiton muissa palveluissa. Tervetuloa esim. Facebookiin seuraamaan liiton toimintaa https://www.facebook.com/avainlippu/