Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu
 • Etusivu
 • Ideat
 • Autoradioiden uusiokäyttöä voisi kehittää..

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Autoradioiden uusiokäyttöä voisi kehittää..

Autoradioiden uusiokäyttöä voisi kehittää..
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 21.11.18
 • 4
 • 2

Kotona ja mökillä olisi mukava kuunnella yhtähyvä-äänistä ja helppokäyttöistä radiota, kuin mihin on autoissa tottunut. Monet ovatkin itse valmistaneet räkin, johon voi työntää autoradion. Joskus -60 tai -70 luvulla oli vastaavia oikein myynnissäkin. Kierrätykseen menevistä autoista saataisiin hyvä radio pelastettua, jos sen käyttöä varten olisi olemassa tällaisia virtalähteellä varustettuja kovaääniskoteloita. Tietokoneista voisi ehkä saada virtalähteen, jonka avulla laite toimisi myös tehokkaana varavirtalähteiden latauspaikkana. Niiden voimin voisi myös kuunnella radiota sähkökatkon aikana.

Idean valmiusaste
  • Seppo Vilhonen
   Seppo Vilhonen

   Hylättyä autoradiota voisi kätevästi kuunnella vara-akulla, kun sellainenkin on monella mökillä. Olisi akullekin hyötykäyttöä. Samaan sarjaan vielä aurinkopaneelilla akun lataus.

   Ei taida tämäkään idea ehtiä valmistukseen asti kun nyt lopettavat tämän Avainklubin. 

   • Anni Avainkettu
    Anni Avainkettu

    Hei, olettehan huomanneet, että Avainklubi-palvelu on päättymässä ja sivusto sulkeutuu vuoden vaihteessa. Täällä on valtavasti hyviä ideoita, ja kannattaa ottaa omat talteen ellei halua niiden katoavan. Klikkaa omaa nimeäsi oikealta ylähäältä oranssista palkista ja pääset profiilisi, jossa on listattuna kaikki ideasi.

    Kiitämme ideoistanne ja aktiivisuudestanne! Toivottavasti näemme jatkossa Suomalaisen Työn Liiton muissa palveluissa. Tervetuloa esim. Facebookiin seuraamaan liiton toimintaa https://www.facebook.com/avainlippu/