Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Kännykälle vaihdeltava säilytystasku

Kännykälle vaihdeltava säilytystasku
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 2.12.18
 • 5
 • 4

Nyt kun syöpään sairastuneiden määrät ovat jatkuvasti lisääntyneet, niin puhelimen säilytystaskuun kannattaisi kiinnittää huomiota. Monet naiset, jotka ovat kuljettaneet puhelinta mukanaan rintaliiveihin työnnettynä, saivat syöpäkasvaimen juuri samaan kohtaan missä puhelintaan pitivät. Miehet saivat kivesssyövän, kun pitivät puhelinta housun etutaskussa.  Nykyiset älypuhelimet ovat kaiken aikaa netissä ottamassa päivityksiä taskussa ollessaankin, kun taas vanhat kännykät eivät vastaavaa radioliikennettä pitäneet valmiustilassa ollessaan. Puhelimen säilytyspaikkaa kannattaisi vaihdella, ettei vuosikausia tai peräti vuosikymmeniä  pitäisi sitä samassa taskussa kehoaan vasten. Vaatteissa pitäisi olla valmiina useita taskuja joita voisi kännykälle vaihdella.                                                https://thetruthaboutcancer.com/mobile-phone-radiation/

Idean valmiusaste
Ehdotettu yrityksille: Liikeidea
Ehdota yritykselle
  • Samuli Råman
   Samuli Råman

   Hyvä idea, takin ulkopuolelle kiinni.

   Ja mukaan shungiitti jauhe folioteippi tarra. helppo tehdä, shungiitti hiekka väliin ja teippi taitetaan kiinni. 
   Samoin voisi lähestyä suoraan suuria teleoperaattoreita ja puhelinvalmistajia että tekisivät puhelinteknologiasta bio - yhteensopivampia esimerkiksi laittamalla niihin sungiittia. Kuitenkin suurin osa niiden firmojen työntekijöistä haluaa että ihmiset elää terveinä.


   kuulin että tällainenkin tuote on olemassa, näyttää olevan aika vanha sivu tosin , en tiedä toimiiko kuinka hyvin
   http://www.green8gold.com/

   ja pidemmät youtuubi videot kannattaa ladata koneelle ja katsoa ilman langatonta yhteyttä.

   • matti lindqvist
    matti lindqvist

    Vaikka puhelimen aiheuttama mikroaaltosäteily on hetkellisesti vähäistä, niin kantaessaan puhelinta aina vaikka vasemmassa rintataskussa, altistuu säteilylle samaan kohtaan vuosikymmeniä. Itseltäni leikattiin syövän esiasteeksi muuttunut luomi juuri tuon taskun kohdalta, mikä pistää vähän mietteliääksi.. Sitä ennen leikatusta haimasyövästä on minulla terveen paperit, kännykkää en enää mielelläni rintataskussani kanna ja vaihtelen sen säilytyspaikkaa.

    • Raimo Laakso
     Raimo Laakso

     Vaate jossa olisi vierekkäisiä taskuja rivissä siten, että niitä sulkisi koko rivin leveyden pituinen vetoketju. Jos taskurivejä olisi esim. kolme, alimmainen, keskimmäinen ja ylimmäinen, niin vasemman ja oikean puolen taskuriveissä olisi runsaasti valinnaisia taskuja. Vetoketjujen kummassakin päädyssä voisi olla sulkija jolloin liikuttelumatkan saisi käytettävän taskun tarpeen mukaiseksi.

     • Anni Avainkettu
      Anni Avainkettu

      Hei, olettehan huomanneet, että Avainklubi-palvelu on päättymässä ja sivusto sulkeutuu vuoden vaihteessa. Täällä on valtavasti hyviä ideoita, ja kannattaa ottaa omat talteen ellei halua niiden katoavan. Klikkaa omaa nimeäsi oikealta ylähäältä oranssista palkista ja pääset profiilisi, jossa on listattuna kaikki ideasi.

      Kiitämme ideoistanne ja aktiivisuudestanne! Toivottavasti näemme jatkossa Suomalaisen Työn Liiton muissa palveluissa. Tervetuloa esim. Facebookiin seuraamaan liiton toimintaa https://www.facebook.com/avainlippu/