Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

hyvän energian folioteippi

hyvän energian folioteippi
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 3.12.18
 • 3
 • 1

langattoman internetin haittavaikutuksilta suojaava teippi. parantaa myös veden energiatasoa ja luontoa ja sähköverkon tehokkuutta, moottoreita, haitallisiasäteilyitä, mielialaa yms hyvää.

Leikkaa pätkä alumiinifolioteippiä , laita liimapuolelle shungiitti jauhetta ja taita kiinni. Voi käyttää myös kupariteippiä tai tavallista pakettiteippiä.

kiinnitä:

puhelimeen 
tietokoneeseen
pipoon
kengänpohjallisten alle
autoon
patteriin
boileriin
smartmeetteriin
sähkölaitteisiin
povitaskuun
vesiastian alle 

miksi sungiitti on hyvä? -> shungitebeehives.com -> shungit.fi

Idean valmiusaste
  • Anni Avainkettu
   Anni Avainkettu

   Hei, olettehan huomanneet, että Avainklubi-palvelu on päättymässä ja sivusto sulkeutuu vuoden vaihteessa. Täällä on valtavasti hyviä ideoita, ja kannattaa ottaa omat talteen ellei halua niiden katoavan. Klikkaa omaa nimeäsi oikealta ylähäältä oranssista palkista ja pääset profiilisi, jossa on listattuna kaikki ideasi.

   Kiitämme ideoistanne ja aktiivisuudestanne! Toivottavasti näemme jatkossa Suomalaisen Työn Liiton muissa palveluissa. Tervetuloa esim. Facebookiin seuraamaan liiton toimintaa https://www.facebook.com/avainlippu/