Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Lämmitettävä ja keskusteleva postilaatikko

Lämmitettävä ja keskusteleva postilaatikko
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 10.12.18
 • 3
 • 1

Nykypäivän postilaatikot kaipaisivat vähän lisätoimintoja korkean hinnan vastineeksi. Niihin voisi laittaa lämmityksen (yksinkertaisen ja halvan vastuksen laatikon pohjalle), jolloin kirjeet pysyisivät kuivina, vaikka olisivat pitkään laatikossa kostealla säällä. Lisäksi niihin voisi laittaa niihin halvan anturin (esim. etäisyysanturin), joka antaa pienen mikro-ohjaimen kautta viestin kännykkään tai vaikka sytyttää postilaatikossa valon, mistä näkee, onko postia tullut. Nykypäivänä nuo laitteet eivät paljoa maksa ja saadaan toimimaan sekä verkkovirralla ja paristolla.

Idean valmiusaste
  • Anni Avainkettu
   Anni Avainkettu

   Hei, olettehan huomanneet, että Avainklubi-palvelu on päättymässä ja sivusto sulkeutuu vuoden vaihteessa. Täällä on valtavasti hyviä ideoita, ja kannattaa ottaa omat talteen ellei halua niiden katoavan. Klikkaa omaa nimeäsi oikealta ylähäältä oranssista palkista ja pääset profiilisi, jossa on listattuna kaikki ideasi.

   Kiitämme ideoistanne ja aktiivisuudestanne! Toivottavasti näemme jatkossa Suomalaisen Työn Liiton muissa palveluissa. Tervetuloa esim. Facebookiin seuraamaan liiton toimintaa https://www.facebook.com/avainlippu/