Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Jalankulkijan turvakypärä.

Jalankulkijan turvakypärä.
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 18.12.18
  • 4
  • 1

Jalankulkijoille sattuu kaatumisten yhteydessä äärimmäisiä vammoja. Sopisiko tuotekehittäjille ajatus turvakypärästä, joka koostuu niskan takana olevalla pystysaranalla yhdistetyistä sivukappaleista ja niitä otsan edessä yhdistävästä lukituslaitteesta. Miten tästä eteenpäin, siitä päättää toteuttaja. 

Idean valmiusaste
Ehdotettu yrityksille: Liikeidea, Stala, Orthex
Ehdota yritykselle
    • Seppo Vilhonen
      Seppo Vilhonen

      Jalankulkijan kypärä on erittäin  kannatettava idea. Kumma ettei niitä ole kehitelty. Markkinat voisivat olla miljoonaluokkaa. Pää ei tarvitse kovaakaan iskua kun se vaurioituu. Olisi hyvä vielä että kypärä olisi naamioitu myssyksi tai lakiksi. Menisi varmasti kaupaksi. Kävisi myös pyöräilijöille ja vaikkapa luistelijoille. Tuote olisi muotoiltavissa melko edullisesti ja hyöty voisi olla jopa hengen säästävä jossain tilanteessa. Talvisin saattaa esim jäälohkare tipahtaa katolta tai kaaduttaessa pää voi kolahtaa kovaan esiineeseen maassa. Turvakypärässä voisi olla lisävarusteena esimerkiksi led valot ja bluetooth kuulokkeet. Herätys Orthex ja Stalan tuotesuunnittelijat !  saitte miljoonavinkin Avainklubilta loppumetreillä.