Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

GPS pohjainen työajan seuranta

GPS pohjainen työajan seuranta
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 29.12.18
  • 3
  • 1

Ideana on kehittää applikaatio, joka tunnistaa gps perusteisesti työpaikalle saapumisen  ja tallentaa saapumisajan logiin. Vastaavasti sovellus tunnistaa koska työpaita poistuu ja tallentaa tämän ajan. Lisäominaisuutena olisi hyvä, jos tämä synkronoituisi suoraan kalenterimerkintöihin

Idean valmiusaste
    • Teemu Mäkiaho
      Teemu Mäkiaho

      Mieletön idea! Sovellus voisi myös sensoreillaan haistaa työpaidassa olevan hien määrän ja välittää tiedon työnantajalle esimerkiksi seuraavia palkkakeskusteluita silmällä pitäen.