Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Ideoi kanssamme!

Idea, innostus ja inspiraatio! Onko sinulla jokin idea uudesta tai parannetusta tuotteesta? Puuttuuko markkinoilta jokin arkea helpottava innovaatio? Lisää tänne niin pienet arjen ideat ja oivallukset kuin suuremmatkin neronleimaukset. Tykkää, kommentoi ja jaa muiden ideoita. Voit myös ehdottaa idea Avainklubissa mukana oleville yrityksille. Yritykset saavat ehdotetuista ideoista säännöllisesti koosteen ja voivat käyttää sitä yrityksen innovoinnin tukena.

Pizza/hampurilaisautomaatti

Pizza/hampurilaisautomaatti
Äänestä ideaa
Idea julkaistu: 1.1.19
 • 3
 • 1

Poistuvien ottomaattien tilalle voisi asentaa pizza- tai hampurilaisautomaatin. Luulisin, että tuollaisen automaatin teko ei olisi mahdotonta. Automaatissa olisi raaka-ainekasetit, jotka vaihettaisiin säännöllisesti. Asiakas valitsisi haluamansa pizzan ja automaatti valmistaisi sen kaseteissa olevista raaka-aineista. Vähän ajan päästä ulos tulisi valmis pizza.

Idean valmiusaste
Ehdotettu yrityksille: Liikeidea
Ehdota yritykselle
  • Seppo Vilhonen
   Seppo Vilhonen

   Mahtava idea. Vaikka tämä on Avainklubin vihoviimeisin idea kautta aikojen.Täydet kymmenen pistettä.

   Helsingin kaupunkilla on vastaava palvelu vanhuksille, ruokinta-automaatti, Menumat. Siinä automaatti lämmittää kahden viikon aikana ladatuista folioruuista valmiin aterian ja äänikomento ilmoittaa milloin ruoka on valmiina. Myös yksityiset kansalaiset voivat tilata automaatin koteihinsa.

   Pankkiautomaatin tilalla voisi olla kokonainen itsepalveluravintola, josta saisi vaikka Wienerleikkeen ranskalaisilla keskellä yötä 24/7. Vanhusten ruokinta-automaatin annosten hinnat ovat 10 euron luokkaa. Siitä vaan idea toteutukseen kaikelle kansalle.