Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Näin avainklubilaisia kuunnellaan - valinnoilla on merkitystä

Käyttäjältä Atte Avainkettu 9.02.2017 Kommentit (3)

Sinituote kysyy säännöllisesti kuluttajilta, millaisia tuotteita he haluaisivat mieluiten käyttää ja millaisia odotuksia heillä tuotteilta on. Avainklubit vastaajat ovat tällaisiin kyselyihin oiva kohderyhmä. Avainklubilaisten vastauksista saa arvokasta tietoa tuotekehitykseen, ja Sinituotteella näitä tietoja hyödynnetään mahdollisimman paljon. 

- Meille on tärkeää kuulla mitä mieltä kuluttajat ovat tuotteistamme. Saamme näin tietää, mitä kuluttajat oikeasti haluavat ja vastausten perusteella voimme tehdä nopeitakin päätöksiä tuotteita koskevien valintojen suhteen. Avainklubi on meille erittäin tärkeä työkalu, kertoo Sinituotteen graafikko Miina Pietilä.

Yksi hyvä esimerkki tästä ovat tuotteiden värit. Kyselyissä on kysytty mielipiteitä esimerkiksi tiskiharjojen värivaihtoehdoista ja tälläkin hetkellä myynnissä ovat avainklubilaisten vastausten mukaan valitut värit.  Valikoimaan päätyi viisi eniten ääniä saanutta vaihtoehtoa.

                                                               Harja, sinituote 8.2.2017.jpg

Kysely uusittiin viime vuoden loppupuolella ja ensi syksynä kauppojen hyllyillä nähdään jotkut näistä värivaihtoehdoista.

                                                               Tiskiharjoja_2.jpg

 

  • Tarja Kivelä
   Tarja Kivelä

   Hienoa, että Sinituotteessa kuunnellaan käyttäjien mielipiteitä ja toiveita. Valitut tiskiharjojen värivaihtoehdot ensi syksylle ovat kauniita ja tyylikkäitä.

   • Juhani Kivelä
    Juhani Kivelä

    Sinituote on esimerkki suomalaisesta perheyrityksestä, jossa ollaan ymmärretty tuotteiden käyttäjien mielipiteiden merkitys uusien tuotteiden tuotekehityksessä ja värivalinnoissa. Ensi syksynä kauppojen hyllyille tulevien tiskiharjojen värivaihtoehdot ovat houkuttelevia ja upeita.  

    • Raimo Laakso
     Raimo Laakso

     Sävyjen SINI sävyttää askareesi.