Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Näin avainklubilaisia kuunnellaan - valinnoilla on merkitystä

Käyttäjältä Atte Avainkettu 9.02.2017 Kommentit (4)

Sinituote kysyy säännöllisesti kuluttajilta, millaisia tuotteita he haluaisivat mieluiten käyttää ja millaisia odotuksia heillä tuotteilta on. Avainklubit vastaajat ovat tällaisiin kyselyihin oiva kohderyhmä. Avainklubilaisten vastauksista saa arvokasta tietoa tuotekehitykseen, ja Sinituotteella näitä tietoja hyödynnetään mahdollisimman paljon. 

- Meille on tärkeää kuulla mitä mieltä kuluttajat ovat tuotteistamme. Saamme näin tietää, mitä kuluttajat oikeasti haluavat ja vastausten perusteella voimme tehdä nopeitakin päätöksiä tuotteita koskevien valintojen suhteen. Avainklubi on meille erittäin tärkeä työkalu, kertoo Sinituotteen graafikko Miina Pietilä.

Yksi hyvä esimerkki tästä ovat tuotteiden värit. Kyselyissä on kysytty mielipiteitä esimerkiksi tiskiharjojen värivaihtoehdoista ja tälläkin hetkellä myynnissä ovat avainklubilaisten vastausten mukaan valitut värit.  Valikoimaan päätyi viisi eniten ääniä saanutta vaihtoehtoa.

                                                               Harja, sinituote 8.2.2017.jpg

Kysely uusittiin viime vuoden loppupuolella ja ensi syksynä kauppojen hyllyillä nähdään jotkut näistä värivaihtoehdoista.

                                                               Tiskiharjoja_2.jpg

 

  • Tarja Kivelä
   Tarja Kivelä

   Hienoa, että Sinituotteessa kuunnellaan käyttäjien mielipiteitä ja toiveita. Valitut tiskiharjojen värivaihtoehdot ensi syksylle ovat kauniita ja tyylikkäitä.

   • Juhani Kivelä
    Juhani Kivelä

    Sinituote on esimerkki suomalaisesta perheyrityksestä, jossa ollaan ymmärretty tuotteiden käyttäjien mielipiteiden merkitys uusien tuotteiden tuotekehityksessä ja värivalinnoissa. Ensi syksynä kauppojen hyllyille tulevien tiskiharjojen värivaihtoehdot ovat houkuttelevia ja upeita.  

    • Marjukka Timonen
     Marjukka Timonen

     Toivottavasti värikysely ja vaihtoehtojen lisääminen jatkuu myös Sinifinet-talousliinojen puolelle, sillä on todella vaikeaa löytää keittiön sisustukseen sopivaa. Harvan keittiöön ylipäätään sopii yleisimmät tarjolla olevat värit eli kirkkaan sininen, -punainen, -vihreä tai -keltainen, jotka ovat räikeydessään turhan "silmille hyppiviä".

     Sieniliinoissa on toki enemmän väri- ja kuviovaihtoehtoja, mutta itse en tykkää käyttää niitä kuin siivousliinoina, en keittiössä. Paksu sieniliina ei vain jotenkin "istu käteen" ns. tiskirättinä.

     Oma suosikkini oli pitkän aikaa Chifonetin harmaa(musta)-valkoinen, joka sointui erinomaisesti teräspintojen läheisyyteen. Valitettavasti tätä special edition -väriä ei löydä enää mistään :-(

     Tässä muutama ehdotus, jotka pääsisivät heti suosikki-/ostoslistalleni:
     - tummanharmaa-valkoinen
     - vaaleanharmaa-valkoinen
     - nurmenvihreä(murrettu sävy)-valkoinen
     - tumman/metsänvihreä-valkoinen
     - beige-valkoinen (kunnon vaalean- tai keskiruskea, mutta ei mikään "kurasävy")

     • Eeva A Voutilainen
      Eeva A Voutilainen

      Tässä se nähdään, että makuja on yhtä monta kuin on käyttäjiäkin.

      Minä en taas huoli mitään mustaa, harmaata, vihreää tai ruskeaa keittiööni, enkä kylppäriin, enkä myöskään vessaan.  Puutarhahommissa ne voisi meillä käydä.

      Minulle pitää olla mieluummin kaikkia vaaleita sinisiä, keltaisia tai punaisia, joko yksivärisinä tai valkoisella raidoitettuna tai ruudutettuna.