Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Smartum mukaan Avainklubiin

Käyttäjältä Atte Avainkettu 23.11.2017
Smartumin myynti- ja markkinointijohtaja Ilkka Mattila
Smartumin myynti- ja markkinointijohtaja Ilkka Mattila

MIKÄ SMARTUM:

Smartum on suomalaisen hyvinvoinnin edelläkävijä. Missiomme on edistää työntekijöiden kokonaisvaltaista hyvinvointia: uskomme, että ihmisiin satsaavat yritykset menestyvät parhaiten. Kotimaisuus ja perheyrittäjyys merkitsevät meille paljon ja ohjaavat arvojamme.

 

Yli 13 000 työnantaja-asiakastamme edistävät työntekijöidensä hyvinvointia liikunta-, kulttuuri-, lounas- ja työmatkaetujemme, sekä pian myös hierontaedun avulla.  Etujen piirissä on lähes miljoona työntekijää ja koko Suomen kattavassa verkostossamme yli 14 000 palveluntuottajaa.

 

MIKSI AVAINKLUBIIN:

Maailman ensimmäinen liikuntaan kohdennettu maksuväline syntyi yli 20 vuotta sitten. Tämän jälkeen Smartum on ollut innovoimassa lukuisia henkilöstön hyvinvoinnin palveluita, ja suomalaiset työntekijät ovatkin edelläkävijöitä työsuhde-etujen hyödyntämisessä. Näin haluamme asian olevan myös jatkossa.

 

”Henkilöstöeduissa digitalisaatio on yhä suuremmassa roolissa, ja tässä kehityksessä käyttäjiltä saatava palaute ja ideat ovat ensiarvoisen tärkeitä”, sanoo Smartumin myynti- ja markkinointijohtaja Ilkka Mattila. ”Avainklubin kautta toivotamme suomalaiset kuluttajat mukaan palveluidemme kehittämiseen!”