Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Atte Avainkettu on saanut kaverikseen Gepardin

Käyttäjältä Atte Avainkettu 25.05.2018
Atte on päivittänyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen
Atte on päivittänyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen

Atte Avainketun elämä alkoi, kun Suomalaisen Työn Liitto yhdessä muutaman suomalaisen firman kanssa pohti, miten saataisiin parviälyn avulla kilpailukykyisempiä suomalaisia tuotteita ja palveluita. Kuluttajilla on toiveita, tarpeita ja valtaisasti ideoita. Kehitettiin Avainklubi, jossa palvelussa mukana olevat yritykset voivat kysyä kuluttajien mielipiteitä mitä erilaisimmista asioista. Tavoitteena oli, että Avainklubi on myös kuluttajille kanava kertoa yrityksille toiveistaan.

Nyt keskellä toukokuun hellettä saapui Aten elämään Gepardi, joka on lapsuutensa elänyt EU:n virastossa. Gepardin tarkoituksena on suojata ja säädellä klubilaisten henkilötietoja sekä niiden hallintaa ja käsittelyä. Avainklubin alkutaipaleella Attea käyttöehtojen ja rekisteriselosteen laatimisessa auttoi juristi, joka oli asiaan vihkiytynyt. Nyt Atte on Gepardin kanssa käynyt uudet tietosuojavaatimukset läpi ja rekisteriseloste on korvattu tietosuojaselosteella ja käyttöehdot on uusittu.

Ihan virallisesti Atte siis toteaa, että:

EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 eli GDPR tulee sovellettavaksi 25. toukokuuta 2018 alkaen. Asetukseen liittyy useita henkilötietojen hallintaan ja käsittelyyn liittyviä velvoitteita, joiden noudattamiseen Suomalaisen Työn Liitto on sitoutunut.

Avainklubin käyttöehdot ovat muuttuneet ja rekisteriseloste on korvattu tietosuojaselosteella. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt päivitetyt käyttöehdot ja tietosuojaselosteen. Näet ne tästä. Mikäli haluat erota Avainklubista, lähetä sähköposti osoitteeseen avainklubirekisteri@suomalainentyo.fi. Kerro sähköpostissa käyttäjätunnuksesi.