Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10§ mukainen rekisteriseloste Avainklubi-palvelun käyttäjätietokannalle

Laatimispvm: 10-2-2011
 
1. Rekisterinpitäjä
Suomalaisen Työn Liitto ry/Avainlippu Oy
Pl 429 (Mikonkatu 17), 00101 Helsinki
puh. (09) 6962 430

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö
Merja Mantila-Knuuttila
Suomalaisen Työn Liitto ry/Avainlippu Oy
Pl 429 (Mikonkatu 17), 00101 Helsinki
puh. (09) 6962 430
 
3. Rekisterin nimi
Avainklubi-rekisteri
 
4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus
Rekisteritietojen käyttötarkoitus on Avainklubi-palvelun toimijoiden ja käyttäjien välinen yhteydenpito, Avainklubin mahdollisten ansiomerkkien, etujen ja hyötyjen toimittaminen käyttäjille sekä käyttötilastointi. Rekisteröitymällä palveluun käyttäjä antaa suostumuksesta siihen, että hänelle voidaan lähettää Avainklubia koskevia tiedotteita ja ilmoituksia. Rekisteritietoja käytetään myös mahdollisten väärinkäytösten seuraamiseen ja selvittämiseen. Käyttäjät ovat omalla suostumuksellaan antaneet Avainklubi-palvelun käyttöön henkilötietojaan (Henkilötietolain 8§). Avainklubin toimintaa osallistuvat lisätään rekisteriin.

5. Rekisterin tietosisältö
Käyttäjistä tallennetaan tietoa rekisteröinnin yhteydessä. Käyttäjä voi itse täydentää profiilitietojaan. Lisäksi käyttäjistä tallennetaan tutkimuksiin liittyvää tietoa. Rekisteröintilomakkeessa pakolliset tiedot on erikseen mainittu, muut ovat vapaaehtoisia.

  • Käyttäjätunnus  (pakollinen)
  • Salasana (pakollinen)
  • Sähköpostiosoite (pakollinen)
  • Etunimi (pakollinen)
  • Sukunimi (pakollinen)
  • Syntymävuosi
  • Sukupuoli
  • Osoite
  • Puhelinnumero

Julkinen profiili: käyttäjän oma esittely, kuva ja linkki muualla olevaan profiiliin
Käyttäjä saa itse päättää tietojensa julkisuusasteen. Oletuksena vain käyttäjätunnus on julkinen. Lisäksi rekisterissä on ryhmät, joihin käyttäjä on liittynyt sekä käyttäjän palveluun syöttämät ideat ja kommentit.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Ainoana tietolähteenä on käyttäjä itse. Tietoja saadaan käyttäjän rekisteröityessä Avainklubi-palveluun,  päivittäessä omia tietojaan tai vastaessa kyselyihin.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Suomalaisen Työn Liitto/Avainlippu oy ei luovuta tietoja ulkopuoliselle taholle

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
A. Manuaalinen aineisto
Manuaalista aineistoa ei ole.
B. ATK:lle talletetut tiedot

Avainklubi.fi -palvelun käyttäjärekisterin tietoja säilytetään palvelimella, jonka teknisenä ylläpitäjänä toimii Mediamaisteri Group. Palvelin- ja tietoliikennelaitteet on sijoitettu Seclan Oy:n valvottuun konesaliin Tampereella ja Nokialla. Laitepaikat sijaitsevat jaetussa konesalitilassa, jonne pääsy on myönnetty ainoastaan asianmukaisille henkilöille. Palvelimet ovat virtualisoituja ja ne on erotettu internetistä palomuurilla. Ainoastaan Mediamaisteri Oy:n ja Seclan Oy:n ylläpidosta vastaavilla henkilöillä on pääsyoikeudet (käyttäjätunnus ja salasana) kyseisille palvelimille. Tietoja käsittelevillä henkilöillä on Mediamaisteri Oy:n tai Seclan Oy:n kanssa voimassa oleva työsopimus, joka sisältää luottamuksellisten tietojen salassapitovelvoitteen.

Käyttäjätiedot poistuvat rekisteristä heti, kun käyttäjä itse poistaa tietonsa. Jos käyttäjä haluaa poistaa rekisteristä myös pakollisina vaaditut tiedot (käyttäjätunnus, salasana, sähköposti), hän voi ottaa yhteyttä Avainklubin ylläpitoon.

Henkilötietolaki (523/99), http://www.finlex.fi