Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu
Best-In Oy

Best-In Oy

Best-In ja koirat kiittää!

Best-In Oy on tuoreiden kotimaisten koirien ja kissojen ruokien ja makupalojen valmistukseen erikoistunut yritys. Valikoimiimme kuuluvat tuoreateriat, pakasteet ja luonnolliset makupalat. Arvojamme ovat kotimaisuus, tuoreus, luonnollisuus ja lisäaineettomuus. Tavoitteemme on kasvattaa koirien ja kissojen tuoreruuan ja kotimaisuuden arvostamista. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Kuopiossa. Best-In Oy:n omistaa Atria Oyj.

Sähköpostiosoite: Best-In.palaute@best-in.fi

Yrityksen kyselyt

 • 28.3.2018 Best-In Oy
   Best-In Oy

   Totta vai tarua? Totuus tuoreruokinnasta!

   Tuoreruoka? Koiranmakkara? Lisäaineet? Säilyvyys? Kokosimme 12 myyttiä tuoreruokamaailmasta ja haastamme nyt sinut testaamaan tietosi koirien tuoreruokinnasta. Kaikkien vastanneiden (yhteystietonsa jättäneiden) kesken arvomme 25 € arvoisen lahjakortin! Tuoreruokamyytit kumotaan toukokuussa 2018 Tuore toukokuu -kampanjassamme, seuraa siis meitä somessa...
   Kysely on päättynyt
  • 25.11.2016 Best-In Oy
    Best-In Oy

    Lemmikinruokien pakkauskysely

    Best-In kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja haluaa nyt kuulla mielipiteesi pakkauksista. Kyselyyn vastaaminen vie vain hetken. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken Hubert makupalapaketin (á 30 €).
    Kysely on päättynyt
   • 30.9.2016 Best-In Oy
     Best-In Oy

     Best-In kysyy koiranruokien raaka-aineista

     Best-In kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja haluaa nyt kuulla mielipiteesi koiranruokien raaka-aineista. Tervetuloa vastaamaan muutaman minuutin vievään kyselyyn Avainklubissa ja olet mukana suomalaisten koiranruokien kehittämisessä. Arvomme kaikkien vastaajien kesken Hubert-makupalapaketin!
     Kysely on päättynyt

    Yritykselle vinkatut ideat

    • 15.1.2018 Tarja PerkiökangasTarja Perkiökangas Ehdotettu yrityksille: Kariniemen, Best-In Oy, Olvi Oyj
     Kierrätys helpommaksi

     Kierrätys helpommaksi

     Yritän lajitella kotitalousjätteen huolellisesti. Koko ajan tulee eteen kysymys; mihin jäteastiaan tämä tai tuo kuuluu. Olen hakenut apuja netistä, mutta törmännyt vanhentuneeseen tai ristiriitaiseen tietoon. Kavereilla on erilaisia mielipiteitä ja joskus on pakko luovuttaa ja paiskata sekajätteeseen. Ehdotan, että elintarviketuotteiden ja muiden kotitaloustuotteiden pakkaajille asetetaan...
     Osallistu keskusteluun »
     • 16
     • 5
    • 28.2.2016 Marjut SiitonenMarjut Siitonen Ehdotettu yrityksille: Best-In Oy
     Koiran kuivaruuat

     Koiran kuivaruuat

     Minulla on pieni koira, joka on hyvin valikoiva koiranruokien suhteen. Ehdottaisinkin koiran kuivaruokien valmistajille, että isojen ruokapakkausten rinnalle tulisi pienempi (100-150 g) maistelupakkaus. Näillä pikkupakkauksilla voisi ruokasekoituksen maistuvuutta testata. Näin tietäisi mitä maku/koostumus on maistuva ja isokin pakkaus tulee syötyä kokonaan.
     Osallistu keskusteluun »
     • 7
     • 0
    • 8.11.2015 matti lindqvistmatti lindqvist Ehdotettu yrityksille: Best-In Oy
     Valmiit syötit loukkuihin

     Valmiit syötit loukkuihin

     Hiirenloukkuihin ei välillä tahdo saada kiinnitetyksi sopivaa syöttiä, joka pysyisi siinä kunnollisesti kiinni. Varsinkin hyvin toimivaan kotimaiseen Giljotti loukkuun on hankala saada syöttiä.  Kokeilin syöttinä linnuille talviruoaksi tarkoitettuja " Viljarasvapalloja" , verkkopussukasta ottamiani noin 15mm  kokoisia pallukoita. Ne...
     Osallistu keskusteluun »
     • 2
     • 0
    Näytä lisää »