Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu
Best-In Oy

Best-In Oy

Best-In ja koirat kiittää!

Best-In Oy on tuoreiden kotimaisten koirien ja kissojen ruokien ja makupalojen valmistukseen erikoistunut yritys. Valikoimiimme kuuluvat tuoreateriat, pakasteet ja luonnolliset makupalat. Arvojamme ovat kotimaisuus, tuoreus, luonnollisuus ja lisäaineettomuus. Tavoitteemme on kasvattaa koirien ja kissojen tuoreruuan ja kotimaisuuden arvostamista. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Kuopiossa. Best-In Oy:n omistaa Atria Oyj.

Sähköpostiosoite: Best-In.palaute@best-in.fi

Yrityksen kyselyt

Yritykselle vinkatut ideat

 • 15.1.2018 Tarja PerkiökangasTarja Perkiökangas Ehdotettu yrityksille: Kariniemen, HK, Isku
  Kierrätys helpommaksi

  Kierrätys helpommaksi

  Yritän lajitella kotitalousjätteen huolellisesti. Koko ajan tulee eteen kysymys; mihin jäteastiaan tämä tai tuo kuuluu. Olen hakenut apuja netistä, mutta törmännyt vanhentuneeseen tai ristiriitaiseen tietoon. Kavereilla on erilaisia mielipiteitä ja joskus on pakko luovuttaa ja paiskata sekajätteeseen. Ehdotan, että elintarviketuotteiden ja muiden kotitaloustuotteiden pakkaajille asetetaan...
  Osallistu keskusteluun »
  • 13
  • 4
 • 28.2.2016 Marjut SiitonenMarjut Siitonen Ehdotettu yrityksille: Best-In Oy
  Koiran kuivaruuat

  Koiran kuivaruuat

  Minulla on pieni koira, joka on hyvin valikoiva koiranruokien suhteen. Ehdottaisinkin koiran kuivaruokien valmistajille, että isojen ruokapakkausten rinnalle tulisi pienempi (100-150 g) maistelupakkaus. Näillä pikkupakkauksilla voisi ruokasekoituksen maistuvuutta testata. Näin tietäisi mitä maku/koostumus on maistuva ja isokin pakkaus tulee syötyä kokonaan.
  Osallistu keskusteluun »
  • 8
  • 1
 • 8.11.2015 matti lindqvistmatti lindqvist Ehdotettu yrityksille: Best-In Oy
  Valmiit syötit loukkuihin

  Valmiit syötit loukkuihin

  Hiirenloukkuihin ei välillä tahdo saada kiinnitetyksi sopivaa syöttiä, joka pysyisi siinä kunnollisesti kiinni. Varsinkin hyvin toimivaan kotimaiseen Giljotti loukkuun on hankala saada syöttiä.  Kokeilin syöttinä linnuille talviruoaksi tarkoitettuja " Viljarasvapalloja" , verkkopussukasta ottamiani noin 15mm  kokoisia pallukoita. Ne...
  Osallistu keskusteluun »
  • 2
  • 0
Näytä lisää »