Avainklubi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Kirjaudu
HK

HK

HK -Tuotteita, joilla on tarina.

Runsaassa tuotevalikoimassamme on tarjolla sekä herkullisia uutuuksia että tuttuja klassikoita. Monet suosikkituotteemme ovat olleet vakiovieraita suomalaisten ruokapöydissä jo vuosikymmenten ajan. Vuonna 2013 yrityksemme juhli 100-vuotista taivaltaan.

HK on HKScan Finland Oy:n tuotemerkki. HK tuotemerkin alta löytyy kattaus suomalaisten suosikkituotteita, kuten maukkaampi ja mureampi Rypsiporsas® sekä suomalaisille hyvin tutut, HK Sininen Lenkki® ja HK Kabanossi®- ja Camping-grillimakkarat sekä HK Popsi®-nakit.

HK tuotteissa käytetty liha on aina peräisin suomalaisilta kotitiloilta. HKScan Finlandilla on Suomessa noin 5 000 suomalaista sopimustuottajaa ja 2572 työntekijää. HK tuotteet valmistetaan pääasiassa Vantaan, Mikkelin, Forssan ja Outokummun tuotantolaitoksissa.

Keskeisimmät tuotteet/palvelut:

Yrityksen kyselyt

 • 9.10.2015 HK
   HK

   HK:n kysely valmis- ja mikroaterioista

   Tervetuloa vastaamaan kysymyksiin valmis- ja mikroaterioista. Kysymyksiin ei ole oikeita ja vääriä vastauksia, olemme kiinnostuneita juuri sinun mielipiteistäsi, kokemuksistasi ja näkemyksistäsi.   Tutkimustulokset ovat luottamuksellisia. Kiitos osallistumisestasi jo etukäteen!
   Kysely on päättynyt
  • 29.8.2014 HK
    HK

    HK Aito Nakin pakkauskysely

    Nyt pääset vaikuttamaan suomalaiseen tuotepakkauksen kehitykseen. Lihavalmistaja HK tutkii Aito Nakin pakkauksen ulkonäköä ja haluaa kuulla sinun rehellisen mielipiteesi. Vastaa lyhyeen kyselyyn ja autat suomalaista tuotekehitystyötä!
    Kysely on päättynyt
   • 28.3.2014 HK
     HK

     Kysely lihan ostamisesta ja liharuokien valmistamisesta

     Kerro mitä liharuokia Sinä kokkaat ja miten? Uusin Avainklubi-yritys HK on kiinnostunut lihan ostamista ja liharuokien valmistamista koskevista asioista. Vastaa lyhyeen kyselyyn ja autat HK:ta palvelemaan sinua entistä paremmin tulevaisuudessa!
     Kysely on päättynyt

    Yritykselle vinkatut ideat

    • 15.1.2018 Tarja PerkiökangasTarja Perkiökangas Ehdotettu yrityksille: Kariniemen, HK, Isku
     Kierrätys helpommaksi

     Kierrätys helpommaksi

     Yritän lajitella kotitalousjätteen huolellisesti. Koko ajan tulee eteen kysymys; mihin jäteastiaan tämä tai tuo kuuluu. Olen hakenut apuja netistä, mutta törmännyt vanhentuneeseen tai ristiriitaiseen tietoon. Kavereilla on erilaisia mielipiteitä ja joskus on pakko luovuttaa ja paiskata sekajätteeseen. Ehdotan, että elintarviketuotteiden ja muiden kotitaloustuotteiden pakkaajille asetetaan...
     Osallistu keskusteluun »
     • 13
     • 4
    • 22.5.2017 Raimo LaaksoRaimo Laakso Ehdotettu yrityksille: Sinivalkoinen jalanjälki, Kariniemen, HK
     Helikopterille turvapuhallin.

     Helikopterille turvapuhallin.

     Helikopterilentäjät kertovat medialle kuvaus-helikopterilennokkien aiheuttamista vaarallisista kohtaamistilanteista. Olisiko aiheellista kehittää helikopterien käyttöön lennokkia etäännyttävää omalla moottorilla toimivaa puhallinta, jonka painesuihkun lentäjä voisi uhkatilanteessa suunnata kohti lennokkia, joka...
     Osallistu keskusteluun »
     • 4
     • 2
    • 30.9.2015 matti lindqvistmatti lindqvist Ehdotettu yrityksille: HK, Transmeri Oy Ab
     Sokeritonta tai edes vähäsokerista puolukkamarmeladia kauppoihin

     Sokeritonta tai edes vähäsokerista puolukkamarmeladia kauppoihin

     Puolukkahillo sopii hyvin vaikka kaali-ja makaronilaatikon lisukkeeksi, kunhan se ei ole liian makeata. Kaupan puolukkahilloissa on  lähes puolet sokeria joten ne maistuvat varsin makeilta verrattuna kotona valmistettuihin hilloihin. Itse kun en voi syödä sokeria, eikä kaupasta juurikaan sokerittomia puolukkahilloja löydy, on kuitenkin melko helppoa myös...
     Osallistu keskusteluun »
     • 7
     • 8
    Näytä lisää »